MySoda Flessen 0.5L 2st.- zwart Expand

MySoda Flessen 0.5L 2st.- zwart

MySoda MySoda

17048116

Nieuw

12,95 €

incl. BTW

Zelf bruiswater en frisdrank maken:


Water is het belangrijkste bestanddeel van het menselijk lichaam en één van de belangrijkste bronnen van mineralen. Mysoda heeft de ambitie om onze drinkgewoonten slimmer, smakelijker en milieuvriendelijker te maken. Met Mysoda maak je thuis zelf sprankelend water. Puur of met een smaakje naar keuze. Met de Mysoda concentraten kun je smaak toevoegen aan je sprankelende water en zo je eigen frisdrank creëren. Bruiswater en frisdrank maak je dus gewoon zelf, en je hoeft geen (plastic) flessen meer aan te slepen. Met de Mysoda herbruikbare waterflessen bespaart een gemiddeld gezin meer dan 1000 flessen in 3 jaar.  


Eerste kleine keukenapparaat op basis van biocomposiet:


Mysoda tilt de duurzaamheid en het ontwerp van bruiswatermakers naar een heel nieuw niveau. Het bedrijf pakt namelijk uit met het eerste kleine keukenapparaat gemaakt van bijna 100% hernieuwbaar biocomposiet.  Traditioneel worden dit soort kleine keukentoestellen gemaakt van plastic op fossiele basis. Mysoda biedt nu een duurzaam alternatief en brengt met zichtbare houtvezels en een milde geur van hout een stukje bos naar uw aanrecht.  Het biocomposiet wordt geleverd door een Fins bio-industriebedrijf uit de bosbouw, UPM en bestaat uit twee volledig hernieuwbare ingrediënten, namelijk houtsnippers uit gecertifieerde dennenbossen en tall-olie.


Het biocomposiet dat in de Mysoda bruiswatermakers wordt gebruikt, is net zo sterk als plastic, maar is niet schadelijk voor de planeet. Het bestaat uit 60% polypropyleen (gemaakt van dennenolie) en 40% houtvezel. Beide grondstoffen zijn bijproducten van de zagerij- en pulpindustrie en daarom hoeven er geen bossen meer te worden gekapt. 


Met de introductie van de Mysoda apparaten (Woody en Toby) gemaakt van bijna 100% hernieuwbaar biocomposiet wordt de categorie van kleine huishoudtoestellen naar een nieuw niveau van duurzaamheid gebracht en wordt  de ecologische voetafdruk van het eindproduct aanzienlijk verminderd. 


Eenvoudig in gebruik:


Het gebruik van een Mysoda apparaat is opmerkelijk eenvoudig. Het is bijzonder stil en heeft een makkelijk te gebruiken quick-lock-flesmechanisme. Uiteraard is er geen elektriciteit nodig om een fles bruisend water te bereiden. Mysoda biedt 3 types apparaten: Woody, Toby en Ruby.

Accept

Deze website gebruikt cookies