In prijs verlaagd! SILHOUETTE trampoline inground 366cm + safety net - zwart TU Expand

SILHOUETTE trampoline inground 366cm + safety net - zwart TU

Exit Toys

17133094

Nieuw

415,20 €

incl. BTW

519,00 € incl. BTW

-20%

EXIT Silhouette inground trampoline ø366cm met veiligheidsnet - zwart

De EXIT Silhouette inground trampoline is een ronde trampoline met een matzwarte beschermrand. In een handomdraai graaf je een kuil in de grond waar de trampoline in wordt gezet voor een mooi en veilig resultaat. Zo is je zorgen maken als ouder dat je kinderen van de hoge trampoline kunnen vallen volledig verleden tijd.  

De combinatie van een inground trampoline met een veiligheidsnet zorgt voor de ultieme veiligheid. Tevens is het bijgeleverde veiligheidsnet voorzien van gebogen staanders zodat het net strakgespannen staat. Dit is niet alleen extra veilig omdat kinderen niet in het net kunnen blijven hangen, maar oogt daarnaast ook nog eens rustiger in de tuin. Ook is het veiligheidsnet voorzien van een fluorescerende groene ritssluiting die goed opvalt, zodat je direct kunt zien of de rits goed is gesloten.

De hoogwaardige beschermrand van de Silhouette trampoline dekt de gegalvaniseerde veren volledig af en is voorzien van een speciaal ontwikkeld voetbeschermingssysteem, zodat je voet niet tussen de veren kan komen. Bovendien garanderen de stevige veren een goede sprongkracht. Het frame van de Silhouette trampoline is gegalvaniseerd en gepoedercoat zodat roest geen kans maakt. De EXIT Silhouette trampolines zijn stoer, stevig en zorgen voor eindeloos springplezier!

Accept

Deze website gebruikt cookies