In prijs verlaagd! BERG Airtrack home 500 Expand

BERG Airtrack home 500

Berg Berg

17210867

Nieuw

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

299,00 €

incl. BTW

609,00 € incl. BTW

-310,00 €

Productbeschrijving

Building skills starts with the surface

Thuis, bij vrienden of waar je ook bent, kan je je vaardigheden oefenen met de BERG AirTracks. Oefen al je moves en tricks uit op deze innovatieve luchtmat met perfecte ondergrond. De BERG AirTracks geven voldoende grip en kan je instellen op het bounce level dat je het beste ligt.

Alle BERG AirTracks hebben slimme connectiestrips, waardoor je je surface net zo ver kan uitbreiden als je wilt. Daarnaast is meenemen eenvoudig en snel opgepompt met de handpomp. Met een BERG AirTrack als ondergrond kan je overal veilig en comfortabel bewegen. Ideaal voor fitness, gym, dans en yoga.

De BERG AirTracks zijn er in drie uitvoeringen: voor recreatief gebruik zijn er de Airtrack Home 300 en 500. Deze zijn 100 cm breed en maximaal 10 cm dik. De AirTrack Sport 500 is breder (140 cm) en ook dikker (20 cm), zodat deze ook geschikt is voor de geoefende atleten. Het materiaal is oersterk en licht in gewicht. Gebruik de pomp ook om na gebruik alle lucht uit de AirTrack te halen en de AirTrack neemt nauwelijks meer ruimte in.

Accept

Deze website gebruikt cookies