Peuterspeelgoed

Er zijn 1006 producten

europoint, de winkel met het grootste aanbod aan peuterspeelgoed

Bij Europoint vind je het grootste aanbod peuterspeelgoed! Zowel in de fysieke winkel in Waregem als online. Voor het leukste peuterspeelgoed moet je bij Europoint zijn!
Koop je peuterspeelgoed online voor 12 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag (België & Nederland)....

europoint, de winkel met het grootste aanbod aan peuterspeelgoed

Bij Europoint vind je het grootste aanbod peuterspeelgoed! Zowel in de fysieke winkel in Waregem als online. Voor het leukste peuterspeelgoed moet je bij Europoint zijn!
Koop je peuterspeelgoed online voor 12 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag (België & Nederland). Gratis verzending in België vanaf €50 (uitgezonderd artikelen met een groot volume en/of gewicht). Afhaling van je online bestelling in onze winkel is altijd gratis.

Peuterspeelgoed

Met peuterspeelgoed ontwikkelt je kindje spelenderwijs verschillende nieuwe vaardigheden. Kleine kinderen zijn erg nieuwsgierig en met het juiste peuterspeelgoed ontdekken peuters een wereld vol kleur, vorm & geluid.

Loopwagens

Een loopwagen biedt een leuke uitdaging. Een loopwagen kan je kindje helpen om zijn/haar eerste stapjes te zetten. Ze leren hun lichaam beheersen en testen hun gevoel voor balans.

Blokken

Je kindje heeft gegarandeerd uren speelplezier met blokken. Ze stimuleren de creativiteit. Een toren om ter hoogst? Een fantastisch kasteel? Laat je fantasie de vrije loop en maak elke keer iets nieuws.

Educatief speelgoed

Leren en spelen kan perfect samen gaan. Educatief speelgoed zorgt ervoor dat je kindje op een leuke manier kan leren. Ze maken bijvoorbeeld op een speelse manier kennis met getallen, vormen, kleuren en muzikale prikkels. Educatief speelgoed is een meerwaarde voor de ontwikkeling van je kindje.

Badspeelgoed

Maak van in bad gaan een extra leuke belevenis met het leukste badspeelgoed! Spelen met een klassiek badeendje, kleuren met speciale badkrijtjes of zelfs vissen in bad? Alles kan! Bij Europoint vind je zeker iets waar je kindje graag mee zal spetteren en spatteren.

Merken

Ben je op zoek naar peuterspeelgoed van een bepaald merk? Bij Europoint kan je peuterspeelgoed vinden van veel verschillende merken. Peuterspeelgoed van onder andere Fischer Price, Haba, Little Dutch, Lilliputiens, Little Tikes en nog vele andere kan je ontdekken in onze winkel maar ook in onze webshop!

Minder
Meer
1 van 1006 aan het bekijken

Filter door:

Availability
Accept

Deze website gebruikt cookies