Bouwen & constructie

Er zijn 945 producten

europoint, de winkel met het grootste aanbod bouwspeelgoed

Het grootste aanbod bouwspeelgoed vind je bij Europoint! Zowel in de fysieke winkel in Waregem als online. Voor het leukste bouwspeelgoed voor jong en oud moet je bij Europoint zijn!
Bouwspeelgoed online kopen? Doe dit voor 12 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag (België &...

europoint, de winkel met het grootste aanbod bouwspeelgoed

Het grootste aanbod bouwspeelgoed vind je bij Europoint! Zowel in de fysieke winkel in Waregem als online. Voor het leukste bouwspeelgoed voor jong en oud moet je bij Europoint zijn!
Bouwspeelgoed online kopen? Doe dit voor 12 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag (België & Nederland). Gratis verzending in België vanaf €50 (uitgezonderd artikelen met een groot volume en/of gewicht). Afhaling van je online bestelling in onze winkel is natuurlijk altijd gratis.

bouwspeelgoed

Heeft jouw kind veel fantasie? Dan kan hij/zij zich zeker volledig uitleven met het bouwspeelgoed van Europoint! Wist je dat bouwspeelgoed helpt bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden en creativiteit?

Merken

Natuurlijk hebben we bij Europoint bouwspeelgoed van veel verschillende, bekende merken. Bij Europoint vind je bouwspeelgoed van onder andere LEGO, LEGO Duplo, ClicformersKapla en nog vele andere. Dit alles kan je ontdekken in onze winkel maar ook in onze webshop!

Bouwsets

Creëer je eigen wereld met een leuke bouwset. Wat bouw je vandaag? Een cool ridderkasteel, een politiekantoor, een brandweerkazerne of misschien wel een mobiele kraan of een kiepwagen? Laat je fantasie de vrije loop.

Knikkerbanen

Hou jij ook zo van knikkeren? Knikkeren bestaat al vele jaren en is altijd erg populair geweest. Ook vandaag blijft dit een populair tijdverdrijf. Er is niets leuker dan een knikkerbaan in elkaar steken. Voeg leuke onderdelen toe aan je baan en laat je knikker op volle snelheid door de bochten scheuren.

Houten blokken

Houten blokken zijn er in alle vormen en formaten. Houten blokken zijn leuk en bovendien duurzaam, ze gaan niet snel stuk en blijven lang mooi. Wat bouw jij vandaag met je houten blokken? Hou jij van kleurrijke blokken of toch liever neutraal? Europoint heeft ze gegarandeerd allemaal in assortiment!

Modelbouw

Modelbouw is een leuke hobby voor groot en klein. Thuis knutselen met een van onze leuke bouwpakketten altijd een goed idee! In onze bouwpakketten kan je een zeer ruim aanbod vinden van allerlei merken, waaronder waarschijnlijk het meest bekende merk: Revell. Vrachtwagens, vliegtuigen, auto's, helikopters, schepen, figuren,… Dit alles kan je tussen onze modelpakketten terug vinden.

Minder
Meer
1 van 945 aan het bekijken
Accept

Deze website gebruikt cookies