Header-speelgoed.png

Peuterspeelgoed-01.jpg
poppen & knuffels-01.jpg
Puzzels & spellen-01.jpg
https://www.europoint.be/44-bouwen-constructie
voertuigen-01.jpg
Speelgoed_Blokken-10.jpg
telegeleid speelgoed-01.jpg
multimedia-01.jpg
speeltafels-01.jpg
beauty-01.jpg
Tafels & stoelen-01.jpg
houten speelgoed-01.jpg
Verkleden-01.jpg
Hobby & creatief-01.jpg
speelfiguren-01.jpg
Rollenspel-01.jpg
Buitenspeelgoed-01.jpg
gadgets-01.jpg
kinderfeest-01.jpg
Eten & drinken-01.jpg
Educatief-01.jpg
Zwembaden & waterpret-01.jpg
Decoratie kinderkamer-01.jpg     Decoratie kinderkamer-01.jpg
Lego.png
Playmobil.png
Ravensburger.png
Jumbo.png
999-games.png
Hasbro.png
Clementoni.png
Djeco.png
Haba.png
Studio-100.png
Berg.png
Sylvanian.png
Vtech.png
Exit-Toys.png
Zapf.png
Hama.png
Schleich.png
Bruder.png

EUROPOINT, DE WINKEL MET HET GROOTSTE AANBOD AAN SPEELGOED

Bij Europoint vind je het grootste aanbod speelgoed! Zowel in de fysieke winkel in Waregem als online. Voor het leukste speelgoed voor jong en oud moet je bij Europoint zijn!
Koop je speelgoed online voor 12 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag (België & Nederland). Gratis verzending in België vanaf €50 (uitgezonderd artikelen met een groot volume en/of gewicht). Afhaling van je online bestelling in onze winkel is altijd gratis.

SPEELGOEDMERKEN

Ben je op zoek naar speelgoed van een bepaald merk? Bij Europoint kan je speelgoed vinden van meer dan 100 grote speelgoedmerken. Speelgoed van onder andere LEGO, PlaymobilBarbieBerg ToysHasbroNerfPlay-Doh, Ravensburger, Goliath, Vtech, Zapf en nog vele andere kan je ontdekken in onze winkel maar ook in onze webshop!

GEZELSCHAPSSPELLEN

Een gezelschapsspel is altijd leuk! Bij Europoint vind je sowieso het geschikte gezelschapsspel voor zowel jong als oud. Denk maar aan de klassiekers zoals MonopolyRiskde kolonisten van Catan, UnoRummikubJungle speed,... maar natuurlijk ook de nieuwste gezelschapsspellen kan je hier ontdekken, De Mol, Escape Room, De slimste mens,...

HOUTEN SPEELGOED

Het leukste houten speelgoed koop je bij Europoint. Houten speelgoed stimuleert de fijne motoriek van kinderen. Houten speelgoed is authentiek, tijdloos en bovendien duurzaam. Ze kunnen tegen een stootje en gaan generaties mee. Puzzels, spellen, houten blokken,... wij hebben alle houten speelgoed die je zoekt.

BUITEN SPEELGOED

Buiten ravotten met vriendjes en vriendinnetjes?  Fietsen, voetballen, schommelen, springen op de trampoline, spelen in de zandbak, spetteren in het zwembad,... kinderen kunnen er van genieten om in alle vrijheid buiten te spelen. Ontdek ons ruim assortiment buitenspeelgoed.

POPPEN EN KNUFFELS

De liefste poppen & de zachtste knuffels shop je bij Europoint. Welk kind houdt er niet van om voor een pop te zorgen? Of ben jij op zoek naar een zachte knuffel om te knuffelen? Hier vind je zeker wat je zoekt!


Accept

Deze website gebruikt cookies