Geboortelijsten-CMS-website-nieuw.png

Waarom kiezen voor een geboortelijst bij Baby'sPoint?

Deskundig%20advies-01.jpg 

Persoonlijke begeleiding-01-01-01.jpg
Voor%20elk%20budget-01.jpg
Grote keuze babyartikelen-01.jpg 
Extras-01.jpg
Gemakkelijk raadplegen-01.jpg

Een geboortelijst bij Baby'sPoint?  

Je geboortelijst aanleggen, hoe begin je eraan? 

Een geboortelijst samenstellen

 • Wil je graag een geboortelijst bij ons aanleggen, dan vragen we je om 2 à 3 maand vóór de voorziene geboortedatum een afspraak met ons te maken. Dit kan bij ons in de winkel, telefonisch op het nummer 056/60 86 89 of via mail: baby@europoint.be .Hou er rekening mee dat een lijst voor een eerstgeborene samenstellen een 3 à 4 uurtjes in beslag kan nemen. Dit is afhankelijk van hoeveel je nog nodig hebt en hoe goed je bent voorbereid (zoals het kiezen van kleuren, merken, afmetingen,…)

 • Alle gekozen artikelen worden in een lijst samengevat voor een mooi overzicht. De artikelen met aankoopverplichting zijn:

  •   Kledij

  •   Bestelde artikels (die niet tot ons gamma behoren)

  •   Artikels >100 EUR (zoals meubeltjes, buggy’s,…)

 • Bij het aanleggen van de lijst, krijg je de nodige gegevens om in te loggen op je eigen mini-website, waar je je geboortelijst kan terugvinden. Je kan wanneer je maar wil inloggen om alles op te volgen: verkoop/reservaties/…. Verder kan je zelf foto’s toevoegen en een geboortekaartje aanmaken. Bij het afsluiten van de lijst ontvang je een overzicht van wie wat heeft gekocht.

 • Is er niet veel keuze meer op de lijst, kom dan gerust langs en vul deze terug aan! Hou er wel rekening mee dat de leveringstermijn van bepaalde artikelen kan oplopen tot 8 weken. Wees er dus vroeg bij!

 • Voor de mensen die geen keuze kunnen maken tussen de aangegeven artikels, bieden wij ook cadeaubonnen aan. De koper kan hiervoor het bedrag vrij bepalen.

 • Bij ons is er de mogelijkheid om niet alleen baby-artikelen op de geboortelijst te plaatsen, maar ook artikelen van andere afdelingen van onze winkel (speelgoed, decoratie, muurstickers, fotoalbums,…). Het moet wel telkens over artikelen voor kinderen gaan!

 • Voor de kleertjes geldt steeds een aankoopverplichting. Wil je het geslacht van je baby zelf niet weten? Vraag dan je gynaecoloog om het geslacht op een briefje te schrijven. Jullie kiezen dan kleertjes uit voor zowel jongen als meisje en wij stoppen die voor het juist geslacht bij jouw geboortelijst (zonder deze in te scannen, zodat dit voor jullie geheim blijft)!

Geboortelijst activeren

 • Wanneer jouw kindje geboren is vernemen wij dit graag telefonisch. Het heugelijke nieuws mag buiten de openingsuren ook via mail worden gemeld op baby@europoint.be . Dan wordt jouw lijst in onze winkel uitgestald en graag ontvangen wij een geboortekaartje om bij de lijst te plaatsen.

 • Familie en vrienden kunnen in de winkel langskomen om een cadeau te kiezen of ervoor opteren om online of telefonisch een geschenkje te bestellen. Graag geven wij gratis visitekaartjes van Baby'sPoint. mee om bij de geboortekaartjes te voegen. Op die manier heeft de klant steeds de nodige gegevens ter beschikking (telnr., website,…)

 • Bij het online bestellen van een geschenk, krijgt de betreffende klant altijd een bevestigingsmail doorgestuurd.

 • De mogelijkheid is er om voor het aangekochte bedrag een factuur te vragen.

Geboortelijst afsluiten

 • Bij het afsluiten van jouw geboortelijst ontvang je een waardebon, die 6 maanden geldig is, van 10% bij een geboortelijst < €1000 of van 20% bij een geboortelijst < €2000, dit op de totale reeds aangekochte waarde. Indien je met deze waardebon resterende artikels van de geboortelijst wenst te kopen, dan tellen ook deze artikels mee bij de berekening van de waardebon! Promotieartikelen en solden tellen niet mee voor deze waardebon.  

Wij wensen jou een aangename zwangerschap, een vlotte bevalling en een schat van een baby toe!!  

Geboortelijsten_1.png
Baby-checklist.png


Accept

Deze website gebruikt cookies