SINTACTIE

Heeft u voor €50,- speelgoed op uw kasticket of besteld op onze webshop voor afhaling, dan ontvangt u een waardebon van €5,-.
En... per aankoopschijf van €25,- extra, komt er nog eens een waardebon van €5,- bij!

SintWaardebon.jpg

Actie geldig tem 30/11/2023. Deze bon in inruilbaar op ons volledig assortiment t/m 16 april 2024. Niet inruilbaar in speciën. Deze bon kan niet gebruikt worden bij aankopen op de webshop. Deze bon wordt gegeven bij aankoop van artikelen uit ons volledige speelgoed assortiment. Ook geldig op folderartikelen, promoties en bestellingen indien volledig voldaan. Niet geldig op aankopen via de webshop (behalve als u kiest voor "afhaling in de winkel") of indien er betaald wordt met andere waarde- en/of tegoedbonnen.

KLEUR & WIN

Kleur de tekening in en geef deze af in de winkel of aan de Sint ten laatste op 15/11/2023! De Sint kiest de 5 mooiste tekeningen en de winnaars krijgen cadeautjes van hun verlanglijstje ter waarde van maximaal €100! 

De winnaars worden bekend gemaakt op 22/11/2023! Afhaling van de cadeautjes is mogelijk tot 6/12/2023! Daarna wordt er een nieuwe winnaar gekozen!

DE SPEELGOEDFOLDER

Klik op onderstaande afbeelding


Accept

Deze website gebruikt cookies